۵۳/۱۴

۰۰۰/۰

تصویر بدنی

۳۷/۰

۰۵۶/۰

۲۳/۰

۵۵/۶

۰۰۰/۰

عزت نفس

۰۵/۲

۱۱/۰

۶۵/۰

۴۹/۱۸

۰۰۰/۰

اعتبار مدل
با توجه به اینکه مقدار آماره دوبین ـ واتسون (۸۷/۱=D) در دامنه ۵/۱ تا ۵/۲ قرار دارد، لذا می‌توان گفت خطاها ناهمبسته‌اند. همچنین با توجه به عدم روند خاص در نمودار باقیمانده‌های استاندارد شده ر برابر مقادیر برازش شده استاندارد، دلیلی بر ناثابت بودن واریانس خطاها پیدا نشده است(نمودار ۴-۹).
نمودار ۴-۹. پراکنش بین مقادیر برازش شده استاندارد و باقیمانده‌های استاندارد شده در مدل رگرسیون تصویر بدنی و عزت نفس زنان با سازگاری زناشویی آنها
۴-۴. بررسی فرضیه‌های فرعی
۴-۴-۱. تصویر بدنی و عزت نفس زنان با حل تعارض آنها رابطه دارد.
رابطه خطی روابط تصویر بدنی (X1) و عزت نفس (X2) با حل تعارض (Y) با بهره گرفتن از مدل رگرسیون خطی زیر تعیین می‌گردد:
Y = β۰ + β۱ X1 + β۲ X2 + ε
در این مدل، برای تعین رابطه فوق، فرضیه‌های آماری به صورت زیر می‌باشند:

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

H0 مدل رگرسیون خطی نیست
H1 مدل رگرسیون خطی است
H01: β۱ = ۰ H02: β۲ = ۰
H11: β۱ ≠ ۰ H12: β۲ ≠ ۰
با توجه به این که pـ‌مقدار محاسبه شده از آزمون (۰۰۰/۰) کمتر از سطح معنی‌دار ۰۵/۰ ا ست، لذا در این سطح، H0 رد می‌شود و در نتیجه مدل رگرسیون خطی معنی‌دار می‌باشد، یعنی بین تصویر بدنی و عزت نفس زنان با حل تعارض آنها رابطه خطی معنی‌داری وجود دارد. ضریب همبستگی ۵۲/۰ =r می‌باشد که نشان دهنده میزان رابطه تصویر بدنی و عزت نفس زنان با حل تعارض آنها می‌باشد و با توجه به اینکه سطح معنی‌داری برابر۰۰۰/۰ و کوچکتر از سطح ۰۵/۰= α است بنابراین این رابطه معنی‌دار می‌باشد. با توجه به اینکه مقدار R2adj (تعدیل شده R2)، برابر با ۲۷/۰ می‌باشد، پس متغیر‌های وارد شده در این مدل ۲۷/۰ واریانس حل تعارض زنان را تبیین می‌کنند (جدول ۴-۸).
جدول ۴-۸. تحلیل واریانس مدل رگرسیون روابط بین تصویر بدنی و عزت نفس زنان با حل تعارض آنها

منبع تغییرات

مجموع ‌مربعات

درجه آزادی

میانگین‌ مربعات

R

R2

مقدارF

pـ‌مقدار

رگرسیون

۵۱/۱۰۴۳

۲

۷۵/۵۲۱

۵۲/۰

۲۷/۰

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...