وجود محصولات خاص زراعی و باغی

۰۵/۰

۳

۱۵/۰

نقاط ضعف(w)

درصد بالای بیکاری

۲/۰

۲

۴/۰

کمبود فعالیت های صنعتی

۰۵/۰

۲

۱/۰

وجود مشاغل کاذب

۱/۰

۱

۱/۰

کمبود زمین جهت افزایش سطح زیرکشت

۰۵/۰

۱

۰۵/۰

جمع کل

∑ = ۱

∑ = ۱ ≤ ۳ ≤ ۴

در نهایت نیز نمرات نهایی بدست آمده را بروی نمودار بصورتی که نمره عوامل داخلی بروی محور xها و نمره عوامل خارجی بروی محور yها رسم و محل برخورد این دو نقطه در یکی از چهار جدول (۴-۱۲) ماتریس ارزشیابی عوامل داخلی استراتژی موجود می باشد که نشان دهنده و تعیین کننده این است که کدام استراتژی ما در اولویت قرار دارد.
نمودار (۴-۱) استراتژی حاصل از ماتریس (SWOT)
۴-۶ جمع‌بندی
شهرستان پاوه بهره‌مند از جذابیت‌های متنوع طبیعی می‌باشد که نیازمند توجه هر چه بیشتر مسئولین در این زمینه بوده که در واقع نظر گردشگران و مسئولین نیز به این سمت و سو می‌باشد که شهرستان پاوه یکی از شهرستانهای قابل در زمینه گردشگری بوده اما در زمینه زیرساختهای گردشگری و نحوه مدیریت دچار مشکل اساسی می‌باشد.
بنابراین وجود چشم‌اندازهای زیبای طبیعی با بهره‌مندی از جذابیت هایی در زمینه‌های مختلف و موارد دیگر با امتیاز وزنی ۰/۵۲ در رده اول نقاط قوت آن و مهم‌ترین راهبرد نیز می‌تواند در زمینه نیز می‌تواند بهره‌برداری و برنامه‌ریزی بخش خصوصی و دولتی از جذابیت‌های متنوع گردشگری استان در راستای ایجاد اشتغال و توسعه هر چه بیشتر در استان می باشد که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه محلی و ملی را سبب گردد.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

در واقع شهرستان پاوه با توجه به فرضیه مطرح شده دارای جذابیت‌های بسیار متنوع گردشگری به خصوص در بخش جذابیت‌های طبیعی و مرز بین‌المللی می‌باشد که نتایج حاصل از بررسی مدل SWOT, SPSS نیز در بخش نقاط قوت آن را اثبات نموده و از طرفی در بخش نقاط ضعف نیز عدم برخورداری از مدیریت کارآمد و نیز سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی بوده و فرصت‌ها و تهدیدات نیز همگی حاکی از پتانسیل‌ بالای منطقه و عدم بهره‌برداری بهینه می‌باشد.
در بخش راهبردها و استراتژی‌ها نیز باید تأکید گردد که برخی از راهبردها باید در برنامه‌های کوتاه‌مدت در زمینه جذب سرمایه‌ها باشد و در زمینه برنامه‌های بلند و کوتاه‌مدت نیز باید در بخش ایجاد اشتغال، بهره‌برداری از زمینها و منابع و توسعه گردشگری با کشورها و استان‌های مجاور، مد‌نظر باشد.
در نهایت در بررسی بین شرایط مختلف گردشگری شهرستان پاوه از بین گزینه‌های مختلف شرایط جغرافیایی دارای سطح معناداری بسیار خوب و پس از آن شرایط اجتماعی و فرهنگی قرار داشته که می‌تواند به توسعه گردشگری شهرستان پاوه منتهی شود از بین گزینه‌ها شرایط زیرساختاری در وضعیت بدی قرار دارد که باید در این زمینه‌ها تلاش‌های بیشتری در راستای توسعه گردشگری شهرستان پاوه صورت گیرد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...