دانلود فایل پایان نامه با فرمت word : مطالب با موضوع : بررسی اثرات نقدینگی بر نوسان قیمت … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
(۲۰۰۷)
امریکا
(۲۰۰۴-۱۹۸۰)
قیمت مسکن
(VAR)
تولید ناخالص داخلی، نرخ تورم، نرخ بهره، عرضه پول
نتایج نشان داده است قیمت مسکن بهطور تاریخی از نوسانات قیمت محلی آن فاصله گرفته است. حبابهای قیمت محلی در برخی از ایالتها مهم ارزیابی شده اما افزایش عمومی قیمت مسکن پدیده ملّی تلقی میشود. نتایج تخمین مدل بیانگر آن است که سیاست مالی انبساطی عامل افزایش مشترک قیمت مسکن در سطح ملّی بشمار میرود. البته اثر سیاست پولی انبساطی بر افزایش قیمت مسکن بسیار کوچک و ناچیز است.
۹
اسن مکر و سچه و جرلاچ
(۲۰۰۸)
۱۷ کشور توسعه یافته
(۲۰۰۶-۱۹۸۶)
قیمت واقعی املاک
(PVAR)
قیمت واقعی اکویتی، تولید ناخالص داخلی ، نرخ بهره و CPI
در مجموع یافتههای مطالعه نشان می دهند که تفاوت در ساختار مالی در خصوص اثر سیاست پولی بر قیمت املاک مسکونی و همچنین اقتصاد اهمیت کمی دارد. این تحلیلها به توانایی سیاست پولی در واکنش به رونق قیمت املاک مسکونی و قیمت اکویتی اشاره دارد. همچنین سیاست پولی می تواند بطور بالقوه به آرام کردن افزایش قیمت املاک کمک کند.
۱۰
خیابانی
(۱۳۸۲)
ایران
قیمت مسکن
(ARDL)
حجم پول، تولید واقعی، شاخص سهام، نرخ ارز
در بلند مدت، حجم واقعی پول، تولید واقعی، نرخ واقعی ارز، شاخص قیمت سهام از عوامل مهم تعیینکننده رفتار قیمت واقعی مسکن میباشند.در حالی که در کوتاهمدت، حجم واقعی پول، تولید واقعی، شاخص واقعی سهام تعیین کننده رفتار قیمت واقعی مسکن میباشند و نهایتا این که واکنش قیمت در مقابل شوکهای منفی و مثبت متقارن نمی باشد. بدین مفهوم که هر شوک مثبت وارده بر رابطه بلندمدت حدود ۳ و برای هر شوک منفی وارد شده بر رابطه تعادلی بلندمدت حدود ۲ فصل زمان نیاز است تا توسط تغییر در قیمت واقعی مسکن حذف گردد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۱۱
وطن پور
(۱۳۸۶)
تهران
(۱۳۸۵-۱۳۷۵)
قیمت مسکن
(VAR)
نقدینگی، هزینه ساختمانهای شروع شده
نتایج نشان میدهد که در بلندمدت رابطه مثبت و مستقیمی بین نقدینگی و هزینه بنای واحدهای مسکونی با قیمت مسکن وجود دارد، به طوری که در بلندمدت یک درصد افزایش نقدینگی سبب افزایش قیمت مسکن به میزان ۱٫۳۸ درصد میگردد و اگر هزینه بنای ساختمانهای شروع شده یک درصد افزایش یابد، قیمت مسکن به مقدار ۲٫۰۱ درصد افزایش مییابد.
۱۲
قلیزاده و کمیاب
(۱۳۸۹)
ایران
(۱۳۸۵-۱۳۷۱)
حباب قیمت مسکن
(ARDL)
نرخ بهره، نقدینگی، سهام، تولید ناخالص داخلی، هزینه ساخت مسکن
نتایج نشان میدهد که الگوی شکل گیری حبابها در ادوار مختلف تغییر مییابد، همچنین متغیرهای مؤثر و اثرات نهایی آنها بر حباب قیمت مسکن متفاوت است. نتایج بیانگر آن است که سیاست پولی، سهم قابل توجهی از نوسانات قیمت مسکن و شکل گیری حباب را به خود اختصاص داده است. از اینرو موثرترین روش کنترل حباب قیمت مسکن، بکارگیری سیاست پولی مناسب و تنظیم قواعد سیاست پولی بر مبنای واکنش بهینه نسبت به نوسان قیمت مسکن، تورم و رشد اقتصادی است. اثر متغیرهای سیاست پولی در دوره رکود قویتر از اثر آن در دوره رونق است.
۱۳
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 05:47:00 ق.ظ ]
|