دانلود مقالات و پایان نامه ها درباره منابع مطرودساز، طرد … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
.۰۰۰
.۰۰۰
sig
با توجه به جدول فوق، رابطه بین متغیر احساس نابرابری اقتصادی با خودپنداره(۲۶۸/۰-)، رضایت از زندگی( ۲۶۴/۰-)، آمادگی روانی( ۳۱۶/۰-)، سرذوق بودن( ۱۸۴/۰-)، زیباییشناختی( ۳۴۹/۰)، خودکارآمدی ( ۲۵۵/۰) و امیدواری(۳۲۰/۰-) با ۹۹ درصد اطمینان معنادار بوده است همچنین این رابطه معکوس و قابلیت تعمیم به کل نمونه را دارد. بدان معنا که با افزایش احساس نابرابری اقتصادی، احساس شادمانی نیز در همه ابعاد کاهش مییابد. همانطور که مشاهده می شود احساس نابرابری اقتصادی بیشترین میزان همبستگی معکوس را با بعد زیباییشناختی داشته است.
با توجه به جدول فوق بین متغیر احساس نابرابری اجتماعی با خودپنداره(۳۲۷/۰-)، رضایت از زندگی(۲۶۴/۰-)، آمادگی روانی(۳۴۲/۰-)،سرذوق بودن(۲۶۷/۰-)، زیباییشناختی(۳۴۲/۰-)، خودکارآمدی(۳۲۱/۰-) و امیدوار۳۰۷/۰-) با ۹۹ درصد اطمینان رابطه معکوس و معناداری وجود دارد. بدین معنا هر چه زنان سرپرست خانوار نابرابری اجتماعی بیشتری را احساس کنند میزان شادمانی در همه ابعاد آن در آنها کاهش خواهد یافت. همانطور که مشاهده می شود احساس نابرابری اجتماعی بیشترین میزان همبستگی را با بعدهای زیبایی،شناختی و آمادگی روانی داشته است.
با توجه به جدول فوق، بین متغیر احساس نابرابری فرهنگی با خودپنداره( ۳۷۳/۰-)، رضایت از زندگی( ۳۳۸/۰-)، آمادگی روانی( ۳۹۷/۰-)، سرذوق بودن( ۲۴۸/۰-)، زیباییشناختی( ۳۷۸/۰-)، خودکارآمدی( ۳۳۵/۰-) و امیدواری( ۳۵۸/۰-) با ۹۹ درصد اطمینان رابطه معکوس و معناداری وجود بوده است. به این شکل هر چه احساس نابرابری فرهنگی بیشتر باشد میزان احساس شادمانی در زنان سرپرست خانوار هم کاهش مییابد. همانطور که مشاهده می شود احساس نابرابری فرهنگی بیشترین میزان همبستگی را با بعد آمادگی روانی داشته است.
با توجه به جدول فوق، رابطه معکوسی بین متغیر احساس نابرابری سیاسی با خودپنداره(۲۷۹/۰-)، رضایت از زندگی(۲۷۵/۰-)، آمادگی روانی(۳۶۳/۰-)، سرذوق بودن(۲۴۳/۰-)، زیباییشناختی(۳۳۱/۰-)، خودکارآمدی(۲۶۴/۰-)، امیدواری(۲۹۱/۰-) وجود دارد که همه روابط با ۹۹ درصد اطمینان معنادار و قابلیت تعمیم به جمعیت نمونه را دارد. به شکلی که هر چه میزان احساس نابرابری سیاسی بیشتر می شود میزان احساس شادمانی و در رأس آن بعد آمادگی روانی در بین زنان سرپرست خانوار کاهش پیدا می کند.
در نهایت بین شاخص کل احساس نابرابری و احساس شادمانی با ۹۹ درصد اطمینان معادل(۴۲۹/۰- ) رابطه معکوس و نسبتاً قوی وجود دارد. به این معنا هر چه زنان سرپرست خانوار نابرابری را در تمام ابعاد آن (اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی) بیشتر احساس کنند میزان احساس شادمانی در تمام ابعاد آن (خودپنداره، رضایت از زندگی، آمادگی روانی، سرذوق بودن، زیباییشناختی، خودکارآمدی، امیدواری به طور زیادی در آنها کاهش خواهد یافت.
۴-۲-۲-۶. طرد اجتماعی، احساس بیانصافی را افزایش میدهد.
جدول شماره(۴-۱۷۳): نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی
احساس بیانصافی
طرد اجتماعی
همبستگی پیرسیون
.۶۳۹**
سطح معناداری
.۰۰۰
تعداد
۱۸۰
جدول فوق نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی را به نمایش گذاشته است همان طور که مشاهده می شود رابطه بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی معنیدار است و رابطه بین این دو متغیر در سطح اعتماد ۹۹ درصد و سطح معناداریsig= 0/000 برابر است با ۶۳۹/۰. بنابراین رابطه بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی در بین زنان سرپرست خانوار رابطه مستقیم و قوی وجود دارد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۴-۲-۲-۶-۱. همبستگی بین ابعاد متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی
جدول ذیل نتایج آزمون همبستگی پیرسون و اسپرمن بین ابعاد متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی را به نمایش گذاشته است. همانطور که مشاهده می شود در بین همه ابعاد این متغیرها در سطح اعتماد ۹۹ و سطح معناداری ۰۰۰= sig ، رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد.
جدول شماره(۴-۱۷۴): نتایج آزمون همبستگی پیرسون و اسپرمن بین ابعاد متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بیانصافی
شاخص کل احساس
بیانصافی
احساس بیانصافی
اجتماعی
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 01:57:00 ق.ظ ]
|