.۰۰۰

.۰۰۰

sig

با توجه به جدول فوق، رابطه بین متغیر احساس نابرابری اقتصادی با خودپنداره(۲۶۸/۰-)، رضایت از زندگی( ۲۶۴/۰-)، آمادگی روانی( ۳۱۶/۰-)، سرذوق بودن( ۱۸۴/۰-)، زیبایی­شناختی( ۳۴۹/۰)، خودکارآمدی ( ۲۵۵/۰) و امیدواری(۳۲۰/۰-) با ۹۹ درصد اطمینان معنادار بوده است همچنین این رابطه معکوس و قابلیت تعمیم به کل نمونه را دارد. بدان معنا که با افزایش احساس نابرابری اقتصادی، احساس شادمانی نیز در همه ابعاد کاهش می­یابد. همان­طور که مشاهده می­ شود احساس نابرابری اقتصادی بیشترین میزان همبستگی معکوس را با بعد زیبایی­شناختی داشته است.
با توجه به جدول فوق بین متغیر احساس نابرابری اجتماعی با خودپنداره(۳۲۷/۰-)، رضایت از زندگی(۲۶۴/۰-)، آمادگی روانی(۳۴۲/۰-)،سرذوق بودن(۲۶۷/۰-)، زیبایی­شناختی(۳۴۲/۰-)، خودکارآمدی(۳۲۱/۰-) و امیدوار۳۰۷/۰-) با ۹۹ درصد اطمینان رابطه معکوس و معناداری وجود دارد. بدین معنا هر چه زنان سرپرست خانوار نابرابری اجتماعی بیشتری را احساس کنند میزان شادمانی در همه ابعاد آن در آن­ها کاهش خواهد یافت. همان­طور که مشاهده می­ شود احساس نابرابری اجتماعی بیشترین میزان همبستگی را با بعدهای زیبایی،شناختی و آمادگی روانی داشته است.
با توجه به جدول فوق، بین متغیر احساس نابرابری فرهنگی با خودپنداره( ۳۷۳/۰-)، رضایت از زندگی( ۳۳۸/۰-)، آمادگی روانی( ۳۹۷/۰-)، سرذوق بودن( ۲۴۸/۰-)، زیبایی­شناختی( ۳۷۸/۰-)، خودکارآمدی( ۳۳۵/۰-) و امیدواری( ۳۵۸/۰-) با ۹۹ درصد اطمینان رابطه معکوس و معناداری وجود بوده است. به این شکل هر چه احساس نابرابری فرهنگی بیشتر باشد میزان احساس شادمانی در زنان سرپرست خانوار هم کاهش می­یابد. همان­طور که مشاهده می­ شود احساس نابرابری فرهنگی بیشترین میزان همبستگی را با بعد آمادگی روانی داشته است.
با توجه به جدول فوق، رابطه معکوسی بین متغیر احساس نابرابری سیاسی با خودپنداره(۲۷۹/۰-)، رضایت از زندگی(۲۷۵/۰-)، آمادگی روانی(۳۶۳/۰-)، سرذوق بودن(۲۴۳/۰-)، زیبایی­شناختی(۳۳۱/۰-)، خودکارآمدی(۲۶۴/۰-)، امیدواری(۲۹۱/۰-) وجود دارد که همه روابط با ۹۹ درصد اطمینان معنادار و قابلیت تعمیم به جمعیت نمونه را دارد. به شکلی که هر چه میزان احساس نابرابری سیاسی بیشتر می­ شود میزان احساس شادمانی و در رأس آن بعد آمادگی روانی در بین زنان سرپرست خانوار کاهش پیدا می­ کند.
در نهایت بین شاخص کل احساس نابرابری و احساس شادمانی با ۹۹ درصد اطمینان معادل(۴۲۹/۰- ) رابطه معکوس و نسبتاً قوی وجود دارد. به این معنا هر چه زنان سرپرست خانوار نابرابری را در تمام ابعاد آن (اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی) بیشتر احساس کنند میزان احساس شادمانی در تمام ابعاد آن (خودپنداره، رضایت از زندگی، آمادگی روانی، سرذوق بودن، زیبایی­شناختی، خودکارآمدی، امیدواری به طور زیادی در آن­ها کاهش خواهد یافت.
۴-۲-۲-۶. طرد اجتماعی، احساس بی­انصافی را افزایش می­دهد.
جدول شماره(۴-۱۷۳): نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی

احساس بی­انصافی

طرد اجتماعی

همبستگی پیرسیون

.۶۳۹**

سطح معناداری

.۰۰۰

تعداد

۱۸۰

جدول فوق نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی را به نمایش گذاشته است همان طور که مشاهده می­ شود رابطه بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی معنی­دار است و رابطه بین این دو متغیر در سطح اعتماد ۹۹ درصد و سطح معناداریsig= 0/000 برابر است با ۶۳۹/۰. بنابراین رابطه بین متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی در بین زنان سرپرست خانوار رابطه مستقیم و قوی وجود دارد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

۴-۲-۲-۶-۱. همبستگی بین ابعاد متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی
جدول ذیل نتایج آزمون همبستگی پیرسون و اسپرمن بین ابعاد متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی را به نمایش گذاشته است. همان­طور که مشاهده می­ شود در بین همه ابعاد این متغیرها در سطح اعتماد ۹۹ و سطح معناداری ۰۰۰= sig ، رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد.
جدول شماره(۴-۱۷۴): نتایج آزمون همبستگی پیرسون و اسپرمن بین ابعاد متغیرهای طرد اجتماعی و احساس بی­انصافی

شاخص کل احساس
بی­انصافی

احساس بی­انصافی
اجتماعی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...