دانلود فایل ها در رابطه با : ناحیه بندی … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
خطوط تشکیل دهنده
ناحیه
۱ , ۲ , ۴
L1-2 , L2-4
P1
۳ , ۵ , ۶ , ۷ , ۸ , ۹ , ۱۰
L1-3 , L2-3 , L3-5 , L3-10
L4-7 , L5-6 , L6-8 , L7-8
L8-9 , L8-15 , L9-15 , L10-15
P2
۱۱ , ۱۲ , ۱۳ , ۱۴
L10-16 , L11-16 , L12-13
L12-14 , L12-16 , L13-14
P3
پیاده سازی الگوریتم پیشنهادی بر روی سیستم شعاعی ۶۹ باسه IEEE
سیستم شعاعی ۶۹ باسه IEEE در شکل (۴-۳۷) نشان داده شده است. این سیستم شامل پنج خط ارتباطی[۴۴] میباشد. مجموع کل بارهای این سیستم برابر با ۴۷ مگاولت آمپر میباشد. همچنین سطح ولتاژ آن برابر با ۲۲ کیلوولت است.
شکل۴- ۳۷: سیستم شعاعی ۶۹ باسه IEEE
فرض کنید شانزده DG مطابق شکل (۴-۳۸) در این سیستم نصب شده که سه عدد از آنها که در باسهای ۱۰ ، ۴۸ و ۶۹ قرار دارند دارای ظرفیت اتصال کوتاه بالا (تقریباً نزدیک به قدرت اتصال کوتاه شبکه بالا دست S/S) هستند. این DG ها در شکل به صورت پررنگ نشان داده شده اند.
شکل۴- ۳۸: سیستم ۶۹ باسه به همراه DG
برای پیادهسازی الگوریتم پیشنهادی بر روی این سیستم ابتدا تمام DGها به جز آنهایی که ظرفیت اتصال کوتاه بالایی دارند و همچنین تمام بارها حذف شده، سپس گراف سیستم رسم می شود. همچنین تمام خطوط ارتباطی به صورت یک فیدر متصل به سیستم در نظر گرفته می شود. گراف سیستم ۶۹ باسه در شکل (۴-۳۹) مشاهده می شود. در گرافها برای سادگی، باسهای ۱۰ ، ۴۸ و ۶۹ با خط پررنگ نشان داده شده اند که نماینده باسهای با قدرت اتصال کوتاه بالا میباشند.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
شکل۴- ۳۹: گراف سیستم ۶۹ باسه IEEE به همراه DGهای با ظرفیت اتصال کوتاه بالا
مرحله ۱) در این مرحله تمام خطوط سری به وسیله یک خط نشان داده میشوند. شکل (۴-۴۰) گراف بدست آمده را نشان میدهد.
شکل۴- ۴۰: گراف بدست آمده از اجرای مرحله اول
مرحله ۲) در این مرحله تمام باسهای انتهایی حذف می شود. گراف بدست آمده در شکل (۴-۴۱) نشان داده شده است.
شکل۴- ۴۱: گراف بدست آمده از اجرای مرحله دوم
با اجرای مراحل ۳ و ۴ و ۵ تغییری در گراف سیستم به وجود نمیآید.
مراحل ۶ و ۷) در این مرحله برای هر خط دو حالت در نظر گرفته می شود: نصب FCL بر روی آن ، عدم نصب FCL بر روی آن. به علت زیاد بودن تعداد گرافهای بدست آمده از نمایش آنها صرفنظر شده و تنها گرافهای نهایی که با کمترین تعداد FCL توانایی تبدیل سیستم به چهار ناحیه را دارند نشان داده میشوند. نتایج نشان داد که کمترین تعداد FCL مورد نیاز برای ناحیه بندی این سیستم برابر با ۶ میباشد. ۹ عدد از گرافهای بدست آمده توانایی ناحیهبندی سیستم را به وسیله شش FCL دارند. این گرافها (G1 تا G9) در پیوست ج آورده شده اند.
مرحله ۸) در این مرحله تمام DGها در نظر گرفته میشوند. با دقت در گرافهای نشان داده شده در پیوست ج مشخص میگردد که ۱۰ خط زیر باید از نظر سرعت عملکرد رلههای آنها پس از نصب FCL مورد بررسی قرار گیرند:
L1-3 , L3-48 , L4-66 , L8-10 , L8-48 , L10-12 , L10-66 , L14-69 , L20-48 , L66-69
این خطوط از یک یا چند خط سری باهم تشکیل شده اند که از شکل (۴-۳۹) بدست میآیند. در این سیستم به علت اینکه بر روی تمام باسها از DG استفاده نشده است بنابراین نصب FCL باعث کاهش سرعت عملکرد رلهها نمی شود بلکه باعث عمل نکردن تعدادی از رلهها می شود. در این شرایط باید FCL به جای این رلهها خطا را از سیستم پاک کند. بنابراین حداقل تعداد رلههایی که پس از نصب FCL بر روی هر کدام از ۱۰ خط نامبرده، قادر به تشخیص خطا نمیباشند در جدول (۴-۵) آورده شده اند.
جدول۴- ۵: حداقل تعداد رله هایی که پس از نصب FCL خطا را تشخیص نمی دهند
حداقل تعداد رلههایی که خطا را تشخیص نمیدهند
خطی که بر روی آن FCL نصب می شود
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 03:08:00 ق.ظ ]
|