طرح های پژوهشی دانشگاه ها در مورد بررسی جامعه شناختی تاثیرات … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
برای تحلیل داده های تحقیق عمدتاً از روش همبستگی رتبهای، آزمون T و آمارههای توصیفی نظیر میانگین میانه و روش های رگرسیونی بهره گرفته می شود.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
روش پردازش وتحلیلی داده ها
در این تحقیق برای پردازش وتحلیل داده ها از آمار توصیفی واستنباطی استفاده شده است
آمار توصیفی
به مجموعه روش هایی که برای سازمان دادن؛خلاصه کردن؛ توصیف مشاهده ها مورد استفاده قرار میگیرند. آمار توصیفی می گویند. در آمار توصیفی ما به تثبیت وخلاصه کردن پیامد ها ورویدادها وویژگی های افراد ؛اشیاء وپدیده ها می پردازیم آمار توصیفی وسیله توصیف وخلاصه کردن ویژگی هاست. این روش آماری بیشتر به مشخص کردن داده ها؛تنظیم و ارائه آنها به صورت جدول بندی یاترسیم نمودارها؛محاسبه وتعیین روابط بین اطلاعات می پردازد.(حسن زاده؛رمضان؛مداح؛ محمد تقی؛ روش آماری در علوم رفتاری)
آمار استنباطی
به مجموعه روش هایی که با بهره گرفتن از داده های حاصل از نمونه ؛ویژگی ها وخصوصیات گروه بزرگ یا جامعه را استنباط می کنیم ؛آمار استنباطی می گویند. از انجا که اندازه گیری ومشاهده ویژگی تمام جامعه امکان پذیر نیست.
آمار استنباطی به ما این امکان را می دهد تا با مطالعه گروهی کوچکتر (نمونه) ویژگی جامعه را برآورد کنیم. هدف آمار استنباطی پی بردن به ویژگی های یک جامعه آماری از راه بررسی ویژگی های یک نمونه آماری است.فرایند استدلال جزء به کل را استباط می گویند (همان)
قلمرو تحقیق
جامعه آماری
دادههایآماریعبارتاستازنتایجحاصلازاندازهگیری؛شمارش؛مشاهده؛ویژگیهایافراداشیاورویدادهامیتواندبهصورتکمییاکیفیباشدبهعبارتدیگر؛اطلاعاتیکهباشیوههایگوناگونازقبیلاندازهگیری؛آزمایش؛مشاهده؛مصاحبه؛آزمونوازاینقبیلبهصورتکمیوکیفیبهدستآیددادههایآمارینامیدهمیشوندنتایجخاموبرسیشدههرتحقیقدادههاتشکیلمیدهند(حسنزاده؛رمضان؛مداح؛محمدتقی؛روشآماریدرعلومرفتاری)جامعهآماریاینپژوهششاملکلیهزنان شهر بندر عباسکه دراینشهر ساکن می باشنداست
نمونهآماری
نمونهآماریازمیاناین زنان در گروه سنی ۱۸تا۲۵ سالانتخابخواهد شد.کهمطابقضوابطنمونهگیریبراساسفرمول کوکران۴۰۰ نفر میباشد.
حجم نمونه:
با توجه به تعداد زنان بامیانگین سنی ۲۳٫۵ سال که ۲۰۲۲نفر می باشد و با بهره گرفتن از فرمول کوکران و خطای نمونه گیری ۵ درصد حجم نمونه ۳۷۱ نفر به دست آمد که جهت در نظر گرفتن ریزش پرسشنامه ها به ۴۰۰ نفر افزایش می یابد.
۳۷۱
روش نمونه گیری
برای نمونهگیری با بهره گرفتن از روش نمونهگیریخوشه ای ضمن تقسیم شهر بندرعبای به چهار منطقه بزرگ، از هر منطقه ۲ پارک انتخاب شده و با مراجعه به زنان ۱۸ تا ۲۵ ساله تعداد ۴۰۰ پرسشنامه تکمیل شد. البته با توجه به امکانات دانشجویی این روش انتخاب شده است و بهتر بود که از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی استفاده می شود.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
این فصل شامل دو قسمت آمار توصیفی و آمار استنباطی است. در قسمت آمار توصیفی به توصیف مشخصات جامعه آماری پرداخته و شاخص های و متغیرهای تحقیق توصیف شده و میانگین آنها همراه با نمودار گزارش شده است. سپس در قسمت استنباطی به بررسی رابطه متغیرهای تحقیق با بهره گرفتن از ضریب همبستگی پیرسون پرداخته شده است.
آمار توصیفی
سن
جدول شماره(۱۴-۱) سن پاسخگویان را نشان می دهد. همان طور که مشاهده می شود، ۲ درصد پاسخگویان در گروه سنی ۱۸ تا ۲۰ سال بوده اند، ۸٫۸ درصد در گروه سنی ۲۰ تا ۲۲ سال، ۳۴٫۳ درصد ۲۲ تا ۲۳ سال، ۳۷ درصد در گروه سنی ۲۳ تا ۲۴ سال قرار دارند و ۱۸ درصد نیز در گروه سنی ۲۴ تا ۲۵ سال قرار دارند. میانگین سن افراد نمونه نیز ۲۳٫۵ می باشد.
جدول۴‑۱: سن
ردیف
سن
تعداد
درصد
۱
۱۸تا۲۰ سال
۸
۲٫۰
۲
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 05:54:00 ق.ظ ]
|