انحراف معیار

عامل فردی

۷۸

۱/۶۵

۴۲

۹۰

۶۴/۸

نتایج این جدول حاکی از آن است که میانگین امتیاز نظرات ۷۸ پاسخگوی انتخاب شده از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، در خصوص میزان تأثیر عامل فردی خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی برابر با ۱/۶۵ از سقف ۱۰۰ امتیاز است و پراکندگی نظرات این افراد برابر با ۶۴/۸ می‌باشد. هم چنین در بین ۷۸ امتیاز مکتسبه برای عامل فردی، کم‌ترین امتیاز مشاهده شده برابر با ۴۲ و بیش‌ترین امتیاز برابر با ۹۰ است.

( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

البته براساس بازه بکار گرفته شده در امتیازات این متغیر، می‌توان حد متوسط امتیازات را مقدار ۵۰ در نظر گرفت و بنابراین همان طور که مشاهده می‌شود متوسط امتیازات کسب‌شده از حد متوسط بالاتر بوده است. هیستوگرام رسم شده در شکل ۴-۷ که برآن منحنی نرمال برازش شده است، نحوه توزیع امتیازات حاصل از این متغیر را به خوبی نشان می‌دهد.
نمودار ‏۴‑۷ نمودار هیستوگرام میزان تأثیر عامل فردی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی
عامل گروهی یا سازمانی
در ادامه این بخش به توصیف و ارزیابی سئوالات مربوط میزان تأثیر عامل گروهی یا سازمانی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، می‌پردازیم. این بعد از مجموع پاسخ‌های پاسخگویان به سئوالات ۲۲ الی ۳۳ پرسشنامه خودپنداره حاصل می‌شود. حال مانند قسمت قبل، متغیر میزان تأثیر عامل گروهی یا سازمانی خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، کمی می‌شود تا بتوان به شکل مطلوب‌تری این متغیر را توصیف نموده و استخراج نتایج از آن واضح‌تر و راحت‌تر صورت پذیرد. در شاخص‌های توصیفی این متغیر محاسبه و گزارش شده است.
جدول ‏۴‑۸ شاخص‌های توصیفی میزان تأثیر عامل گروهی یا سازمانی خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی

متغیر

تعداد

میانگین

حداقل امتیاز

حداکثر امتیاز

انحراف معیار

عامل گروهی یا سازمانی

۷۸

۱/۷۱

۱۰

۹۲

۵۲/۱۲

نتایج این جدول حاکی از آن است که میانگین امتیاز نظرات ۷۸ پاسخگوی انتخاب شده از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی، در خصوص میزان تأثیر عامل گروهی یا سازمانی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی برابر با ۱/۷۱ از سقف ۱۰۰ امتیاز است و پراکندگی نظرات این افراد برابر با ۵۲/۱۲ می‌باشد؛ کم‌ترین امتیاز مشاهده شده برابر با ۱۰ و بیش‌ترین امتیاز برابر با ۹۲ است. از این نتایج می‌توان دریافت که میانگین امتیازات بدست آمده برای این متغیر از حد متوسط (عدد ۵۰) بالاتر است که نشان از بالابودن بودن میزان تأثیر عامل گروهی یا سازمانی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی دارد. هیستوگرام رسم شده در نمودار ‏۴‑۸ که برآن منحنی نرمال برازش شده است، نحوه توزیع امتیازات حاصل از این متغیر را به خوبی نشان می‌دهد.
نمودار ‏۴‑۸ نمودار هیستوگرام میزان تأثیر عامل گروهی یا سازمانی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی
عامل اجتماعی
در این بخش به توصیف و ارزیابی سئوالات مربوط میزان تأثیر عامل اجتماعی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، پرداخته می‌شود. این بعد از مجموع پاسخ‌های پاسخگویان به سئوالات ۳۴ الی ۴۹ پرسشنامه‌ی خودپنداره حاصل می‌شود. حال مانند بخش‌های پیشین، متغیر میزان تأثیر عامل اجتماعی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی، کمی می‌شود تا در نتیجه مقیاس‌سازی یک متغیر کمّی فاصله‌ای در فاصله صفر تا صد برای سهولت تحلیل‌ها بدست آید.
در ۴-۹ شاخص‌های توصیفی این متغیر محاسبه و گزارش گردیده است.
جدول ‏۴‑۹ شاخص‌های توصیفی میزان تأثیر عامل اجتماعی بر خودپنداره کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...