دانلود منابع دانشگاهی : دانلود منابع پایان نامه در رابطه با بهینه … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۳
–
۱۰۰
۱۰۸
نمی تواندد خاموش شود.
سویچ فعال شونده نوری GA-As
۲۰>
۱۰-۱
>
–
۱۰۳-۱۰۲
نیازمند نور قوی
[۴]
سوییچ های باز شونده
در مولدهای با ذخیره ساز سلفی از سویچ های باز شونده استفاده می شود. در این قسمت انواع کلیدهای باز شونده و نحوه عملکرد آنها به صورت اجمالی بیان می شود. یک سویچ خوب باز شونده باید دارای خصوصیات زیر باشد.
بالا بودن زمان هدایت جریان
بالا بودن جریان و کم بودن تلفات هدایت
افزایش سریع امپدانس به هنگام باز شدن
بالا بودن امپدانس بعد از بازشدن و بالا بردن سطح ولتاژ به هنگام قطع جریان
زمان بازیابی کم (قابلیت تکرار بالا)
عمر زیاد
فیوز
مکانیسم باز شدن بر اساس ذوب است یا بخار شدن قسمت هادی زمان بازشدن حدود ns 50 و زمان هدایت وابسته به جنس هادی و هندسه آن می باشد. محیط نهایی فیوز نقش بسزایی در عملکرد صحیح آن دارد. اگر فیوز در یک محیط گازی یا خلاء قرار گرفته و در برگیرنده سیم به طور متناوب و به روشی مناسب جایگزین گردد از فیوز می توان با فرکانس چند هرتز استفاده نبود. بزرگترین مزیت کلیدهای بازشونده فیوزی، سادگی آنها و همچنین امکان تطبیق پارامترهای آنها با شرایط عملی است.این پارامتر ها عبارتند از سطح مقطع و طول.
قطع کننده مکانیکی
یک قطع کننده خلاء نمونه، شامل دو الکترود صفحه ای یا مسطح یکی ثابت و دیگری متحرک، بوده که درون محفظه ای با فشار pa0.1 یا کمتر قرار گرفته است. از چنین کلیدهایی برای مثال در کاربردهای جریان متناوب شبکه برق استفاده می شود.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
سوییچ باز شونده ابر رسانا
در این سویچ عمل باز شدن با گذار از فاز ابر رسانایی به رسانایی و در نتیجه افزایش مقاومت صورت می گیرد. از سویچ های باز شونده ابر رسانا معمولاً در کنار ذخیره کننده ابر رسانا استفاده می شود.
سویچ سیال (پلاسمایی)
این سویچ شامل یک اتصال سیال است که توسط یک مولد سیال و قبل از شارژ ذخیره ساز سلفی بین ترمینال های بار و محیط خلاء ایجاد می شود که معادل با اتصال کوتاه شدن بار می باشد. شکل (۱-۱۰) نمونه ای از ساختار این نوع سوییچ ها را نشان می دهد. باز شدن مسیر هادی توسط سیال با فرسایش آن یا انحراف سیال با بهره گرفتن از میدان مغناطیسی انجام می شود. این سوییچ ها قادر به قطع جریان تا چندین مگا آمپر هستند.
سوییچ باز شونده نیمه هادی
برای اولین بار از دیود نیمه هادی به عنوان سویچ باز شونده استفاده شد. برای قطع جریان توسط دیود ابتدا باید توسط حاملهای بار در بایاس مثبت آن را شارژ کرده و سپس این حاملها را از آن تخلیه نمود. این عمل باعث کاهش شدید هدایت سویچ و انتقال جریان آن به بار می شود. می توان نشان داد با انتخاب مناسب چگالی توزیع آلایش در دیود و پالس شارژ کننده می توان به زمان قطع حدود ns1 رسید. از این اثر در دیودهای DSRD[7] استفاده شد. با این حال این دیود قادر به قطع
شکل ۱-۱۰ شمای سوییچ سیال
چگالی جریان تا حداکثر می باشد با کشف سویچ بازشونده نیمه هادی امکان قطع چگالی جریان تا در زمان ns 10 تا ۱/۰ فراهم شد.[۳]
جدول ۱-۳ مقایسه سوییچ های باز شونده
فیوز
مکانیکی
ابر رسانایی
سیال
نیمه هادی
زمان قطع
µs-ms
ms-s
ns-µs
بسته به نوع
ns-µs
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 02:36:00 ق.ظ ]
|