۰٫۱۲۹

۲٫۲

۰٫۰۲۸

متغیر ساختگی اجتناب از کاهش سود در متغیر ساختگی کاهش فروش در لگاریتم نرخ رشد درآمد فروش

γ۲

۱٫۰۹

۱٫۸۱

۰٫۰۶۹

ASINT در متغیر ساختگی کاهش فروش در لگاریتم نرخ رشد درآمد فروش

۲δ

۰٫۴۸-

۳٫۸۶-

۰٫۰۰۱

متغیرساختگی کاهش درآمد در دو دوره متوالی در متغیر ساختگی کاهش فروش در لگاریتم نرخ رشد درآمد فروش

۱δ

۰٫۱۳

۲٫۲۲

۰٫۰۲۶

آماره­ های موزون برآورد مدل پژوهش

آماره­ی F

۲۳۳٫۰۷

دوربین واتسون

۲٫۲۴

احتمال آماره­ی F

۰٫۰۰۰

ضریب تعیین تعدیل شده

۰٫۷۰

بنابراین ضرایب مدل انگیزه اجتناب از کاهش سود را به صورت زیر تصریح می­نماییم.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

ΔlnOCit = ۰٫۰۲۵ + ۱٫۸ EDECit + { ۰٫۷۴ +۰٫۱۲۹ EDECit } ΔlnREVit + { (۰٫۱۸) +۱٫۰۹ EDECit +۰٫۱۳ SUC-DECit+(0.48) ASINTit }×REVDECit ΔlnREVit + εit
طبق جدول (۴-۶)، با افزایش سطح فروش به میزان ۱%، لگاریتم نرخ رشد هزینه­ های عملیاتی ۰٫۷۴% افزایش می­یابد. همچنین با کاهش ۱% سطح فروش، هزینه­ های عملیاتی، به میزان ۰٫۵۶% (۰٫۱۸- ۰٫۷۴) کاهش می­یابد، که نشان­دهنده وجود رفتار چسبنده هزینه­ های عملیاتی است.
همان­طور که نتایج آزمون مدل اجتناب از کاهش سود نشان می­دهد، مقدار ضریب γ۲ ، (۱٫۰۹) برآورد شده است که مثبت بوده و در سطح اطمینان ۹۵% معنی­دار می­باشد. با این مقدار γ۲ و بر اساس توضیحات، فرضیه اول برای انگیزه­ اجتناب از کاهش سود (انگیزه­ اجتناب از کاهش سود، منجر به کاهش چسبندگی هزینه­ها می­ شود.) تأیید می­ شود.
همچنین، مجموع ضرایب γ۲ + γ۱ (۱٫۲۱۹=۱٫۰۹+ ۰٫۱۲۹) برآورد شده است که مثبت بوده و تقریبا ًدر سطح اطمینان ۹۵% معنی­دار می­باشد. با این مقدار مجموع ضرایب و بر اساس توضیحات، فرضیه دوم برای انگیزه­ اجتناب از کاهش سود (با کاهش سطح فروش، مدیران در صورت تمایل به اجتناب از کاهش سود، هزینه­ها را سریع­تر از زمانی که انگیزه­ای برای آن ندارند، حذف می­ کنند.) نیز تأیید می­ شود.
P-value (γ۱ ) = ۰٫۰۲۸
P-value (γ۲ ) = ۰٫۰۶۹

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...