راهنمای نگارش پایان نامه در مورد بررسی رابطه … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
در پژوهش مهدویان ضریب همبستگی پیرسون در روش بازآزمایی ( به فاصله یک هفته ) برای گروه مردان ۹۳۷/۰، برای گروه زنان ۹۴۴/۰ و برای گروه مردان و زنان ۹۴/۰ به دست آمد. این ضرایب در همین پژوهش برای خرده مقیاسهای تحریف آرمانی، رضایت زناشویی، مسایل شخصیتی، ارتباط، حل تعارض، مدیریت مالی، فعالیتهای اوقات فراغت، رابطه جنسی، فرزندان و فرزند پروری، خانواده ودوستان ،نقشهای مساوات طلبی، و جهتگیری مذهبی گروه زنان و مردان به ترتیب از این قرار است :۷۲/۰، ۸۵/۰، ۷۶/۰، ۷۶/۰ ،۷۶/۰، ۸۱/۰، ۶۳/۰، ۶۹/۰، ۸۷/۰، ۶۹/۰، ۶۲/۰، و ۷۳/۰. ضریب آلفای فرم ۴۸ سئوالی پرسشنامه در پژوهش میرخشتی ۹۲/۰ و در فرم ۴۸ سئوالی پژوهش سلیمانیان ۹۵/۰ به دست آمده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
روایی : ضریب همبستگی « پرسشنامه انریچ » با مقیاسهای خانوادگی از ۴۱/۰ تا ۶۰/۰، و با مقیاسهای رضایت زندگی از ۳۲/۰ تا ۴۱/۰ است که نشانه روایی سازه [۵۱] آن است. کلیه خرده مقیاسهای « پرسشنامه انریچ » زوجهای راضی و ناراضی را متمایز میکنند و این نشان میدهد که این پرسشنامه از روایی ملاک [۵۲] خوبی برخوردار است.(۹)
پرسشنامه پژوهش :
همانگونه که در قسمت قبلی ذکر شد پرسشنامه های مورد استفاده بار-ان و انریچ می باشند که مقدار پایایی و اعتبار آنها توضیح داده شد و با مراجعه به بخش ضمائم میتوان به نوع موجود از این پرسشنامه ها دست یافت.
شیوه های تحلیل :
در این بررسی توصیف و تحلیل داده ها با بهره گرفتن از نرم افزار SPSS صورت گرفت و در سطح توصیف به رسم نمودار ها، محاسبه آمارهای توصیفی شامل میانگین، درصد فراوانی، درصد فراوانی تجمعی، انحراف استاندارد و جدول توزیع فراوانی پرداخته شده است.
برای آزمون فرضیه ها و سئوال های پژوهشی و بررسی ارتباط بین هوش هیجانی و رضایت مندی زناشویی از آزمون معنی داری ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است برای مقایسه گروه ها ( کارمندان فرهنگی – غیر فرهنگی ) از آزمون آماری T برای گروه های مستقل استفاده شده است.
یافتههای پژوهش؛
در این فصل نتایج حاصل از پژوهش ارائه میگردد. ابتدا به توصیف دادهها و اطلاعات جمعیت شناختی مربوط به آزمودنیها پرداخته شده است و سپس در ادامه به تحلیل دادهها و آزمون فرضیهها و پاسخدهی به سؤالات پژوهش پرداخته شده است.
جدول ۱ – ۴: فراوانی گروه نمونه بر حسب سن
شاخصهای آماری
سن پاسخگویان
فراوانی
درصد فراوانی
درصد فراوانی اصلاح شده
درصد فراوانی تجمعی
پانزده تا نوزده سال
۴
۱.۲
۱.۴
۱.۴
بیست تا سی سال
۶۹
۲۱.۲
۲۳.۷
۲۵.۱
سی و یک تا چهل سال
۱۱۴
۳۵.۰
۳۹.۲
۶۴.۳
چهل و یک تا پنجاه سال
۸۴
۲۵.۸
۲۸.۹
۹۳.۱
پنجاه و یک تا شصت سال
۱۶
۴.۹
۵.۵
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 02:27:00 ق.ظ ]
|