برای امتیاز بندی معمولا بر اساس مولفه ها عمل می کنند. به طوری که در تجزیه و تحلیل نمره بالای هر بعد تعیین کننده امتیاز بالای آن بعد می باشد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

والتون[۸۲] (۱۹۷۳) ضریب پایایی ۸۸/۰را از طریق آلفای کرونباخ گزارش کرد ، همچنین رحیمی( ۱۳۸۵) در پژوهش خود ضریب پایایی آن را ۸۵/۰ ، در پژوهش سلطان حسینی و همکاران(۱۳۸۸) ضریب پایایی ۸۵/۰، عسگری و همکاران (۱۳۸۹) ۸۴/۰، مستحفظیان و همکاران (۱۳۸۸) ۹۲/۰ ، نگهداریان و طالقانی (۱۳۹۱) ۸۴/۰، پرداختچی وهمکاران ۸۹/ ۰ و شعبانی بهار و تلخابی (۱۳۹۰) ۸۰/۰، به دست آمده است.
در این پژوهش هم برای محاسبه پایائی از روش آلفای کرونباخ و تعیین روایی آن نیز از طریق روایی صوری انجام گرفته است .
ج : پرسشنامه فرهنگ سازمانی
این پرسش نامه بر اساس مدل دنیسون و اسپرتیزر[۸۳]( ۱۹۹۱ ) یکی از ابزارهایی است که در این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته است. این پرسشنامه شامل ۳۶ سوال است . شماره گویه های فرهنگ سازمانی با توجه به مولفه های آن عبارتند از :
۱-مشارکتی
الف- توانمند سازی ۱-۱۵-۹ ب- تیم محوری ۱۷-۲۱ – ۱۳ پ- قابلیت توسعه ۳۳-۲۹ -۲۵
۲- ثبات و یکپاچگی
الف- ارزش های بنیادی ۱۰ -۶-۲ ب- توافق ۲۲-۱۸-۱۴ پ- یکپارچگی ۳۴- ۳۰ – ۲۶
۳- انعطاف پذیری
الف- به وجودآوردن تغییر ۱۱-۷-۳ ب- تمرکز بر مشتری ۲۳- ۱۹- ۱۵ یادگیری سازمانی ۳۵ – ۳۱- ۲۷
۴- ماموریتی
الف- هدایت راهبردی ۱۲-۸-۴ ب- اهداف ومقاصد ۲۴-۲۰ – ۱۶ فرادید ۳۶-۳۲-۲۸ .
پایایی این پرسشنامه از روش آلفای کرونباخ و تعیین روایی آن از طریق روایی صوری انجام گرفته است . که ضریب پایایی آلفای کرونباخ برای فرهنگ توسعه ای ۸۲/۰ ، گروهی ۸۳/۰، فرهنگ عقلانی ۸۳/۰ و سلسله مراتبی ۸۱/۰ نتایج ضرایب پایایی هر سلسله مراتبی ۸۱/۰ می باشد . نتایج ضرایب پایایی هر یک نشانگر پایایی بالای ابزار اندازه گیری مورد استفاده در این پژوهش است. در ضمن ضریب پایایی کل پرسشنامه ۹۳/۰ است . همچنین در پژوهش رحیم نیا و علیزاده (۱۳۸۸) ۹۰/۰ ، سید جوادین وهمکاران (۱۳۸۹) ۹۲/۰ ، خوانساری و همکاران (۱۳۸۹) ۹۳۷/۰ ، پیمانی زاد و قاسمعلی پور (۱۳۹۱) ۹۹/۰ ، همچنین در تحقیق منوریان و بختایی پایایی کل ۹۴/۰ و پایایی اجزای مختلف آن یعنی درگیر شدن درکار ۷۸/۰ ، سازگاری و انسجام ۷۷/۰، انطباق پذیری ۷۰/۰ و رسالت ۹۰/۰ ، گزارش شده است.
۶٫۳٫ روش های تجزیه و تحلیل داده ها
اطلاعات جمع آوری شده، از طریق برنامه SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آماره توصیفی مانند میانگین، انحراف معیارو در سطح استنباطی برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده های بدست آمده ازآزمون معنی داری ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چند متغیره استفاده شدهاست. متغیرهای فرهنگ سازمانی و کیفیت زندگی کاری بعنوان متغیر مستقل و تعهد سازمانی بعنوان متغیر وابسته وارد محاسبه شدند.
فصل چهارم: نتایج
مقدمه :
در این فصل اطلاعات در دو سطح توصیفی و استنباطی مورد ارزیابی قرار گرفته است . در سطح توصیفی میانگین، انحراف معیار متغیرهای پژوهش و در سطح استنباطی از آزمون معنی داری ضریب همبستگی و تحلیل رگرسیون استفاده شده است.
۱٫۴٫داده‌های توصیفی:
۱٫۱٫۴٫ متغیرهای مورد مطالعه
در جدول ۴-۱- شاخص‌های آماری میانگین، انحراف معیار متغیرهای مورد مطالعه نشان داده شده است .

جدول ۴-۱- میانگین و انحراف معیار متغیرهای تحقیق

تعهد سازمانی

فرهنگ سازمانی

کیفیت زندگی کاری

میانگین

۶۰۵/۱۰۳

۰۵۵/۱۱۹

۴۷/۹۰

انحراف معیار

۰۲۱/۱۷

۲۲۷/۲۱

۵۱۴/۱۹

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...