۴-۱- مقدمه
در این فصل یافته های تحقیق به صورت توصیفی و تحلیلی مورد بررسی قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل توصیفی یافته ها به صورت جدول های توزیع فراوانی و نمودارها ارائه شده است. در تجزیه و تحلیل استنباطی یافته ها از آزمون کلموگروف- اسمیرنوف برای آزمون نرمال بودن توزیع داده ها و آزمون آماری تجزیه و تحلیل واریانس با اندازه‌گیری مکرر و تعقیبی بونفرونی و آزمون t مستقل برای آزمون فرضیه های تحقیق استفاده شده است.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۴-۲- تجزیه و تحلیل توصیفی داده ها
جامعه آماری تحقیق حاضر، کلیه دانشجویان تربیت‌بدنی پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بودند که به طور داوطلبانه در این مطالعه شرکت نمودند. پس از برآورد حداکثر اکسیژن مصرفی، ۲۱ نفر از این افراد انتخاب شده و به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه یک (پلاسبو) با ۱۱نفر و گروه دو (ال کارنیتین) با ۱۰ نفر، به ترتیب مصرف دو هفته نشاسته و مکمل ال-کارنیتین را روزانه به میزان ۲ گرم قبل از انجام فعالیت هوازی شدید در دستور کار خود داشتند. قبل از مصرف دو هفته مکمل ال‌-کارنیتین و پلاسبو، بلافاصله قبل و بلافاصله بعد، ۲ ساعت و ۲۴ ساعت پس از فعالیت از آزمودنی‌ها نمونه خونی گرفته شد. ویژگی های فیزیولوژیکی و آنتروپومتریکی آزمودنی ها در جدول ۴-۱ و ۴-۲ ارائه شده است. همچنین متغیرهای اندازه گیری شده در تحقیق شامل کراتین‌کیناز (واحد بین المللی بر لیتر)، مالون‌دی‌آلدئید (میکرومول بر لیتر)، بیلی روبین (میلی گرم بر دسی لیتر) و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی توتال (میکرومول بر لیتر) بودند که در ۵ نوبت اندازه گیری شدند.
جدول۴-۱. ویژگی های آنتروپومتریکی و فیزیولوژیکی آزمودنی های گروه اول(گروه پلاسبو) (۱۱= (n

ویژگی های آنتروپومتریکی و فیزیولوژیکی

۲۲ ۰/۱

سن(سال)

۱۹/۱۸۰ ۹/۱

قد (سانتی متر)

۶۴/۷۴ ۱/۲

وزن (کیلوگرم)

۰۳/۲۳ ۶/۰

شاخص توده بدن (کیلوگرم برمترمربع)

۰۸/۴۳ ۰/۱

حداکثر اکسیژن مصرفی(میلی لیترـ کیلوگرم دردقیقه)

جدول۴-۲. ویژگی های آنتروپومتریکی و فیزیولوژیکی آزمودنی های گروه دوم (ال کارنیتین) (۱۰=n )

ویژگی های آنتروپومتریکی و فیزیولوژیکی

۲/۲۲ ۱/۱

سن(سال)

۱۸۰ ۲/۲

قد (سانتی متر)

۳/۷۲ ۵/۲

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...