جدول ۵-۱۱:توزیع فراوانی پس انداز ماهیانه خانوار پاسخگویان

پس انداز ماهیانه خانوار
بدون پس انداز
کمتر از ۱۰۰هزار تومان
بین ۱۰۰تا۴۰۰هزار تومان
بین ۴۰۰تا۸۰۰هزار تومان
بین ۸۰۰هزار تا یک میلیون تومان
بالای یک میلیون تومان
جمع کل
تعداد

۶۹

۴۶

۱۷۶

۹۸

۴

۷

۴۰۰

درصد

۳/۱۷

۵/۱۱

۰/۴۴

۵/۲۴

۰/۱

۸/۱

۱۰۰

۵-۲-۲- اطلاعات توصیفی طیف های تحقیق

در این بخش در جدول های جداگانه توزیع فراوانی پاسخ افراد نمونه به هر یک از گویه های مربوط به طیف های مورد استفاده جهت سنجش متغیرهای نظارت خانواده، رسانه های جمعی،توجه به فرائض مذهبی، وابستگی به دوستان و ناهنجاری پوششی برای درک بهتر ابعاد مورد سنجش قرار داده ایم. همچنین میانگین مربوط به هر یک از گویه ها نیز محاسبه و در جدول نمایش داده شده است. در نهایت میانگین تجربی حاصل از هر طیف را محاسبه کرده و سطح آن را نسبت به میانگین مورد انتظار طیف مشخص نموده ایم.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

جدول ۵-۱۲ توزیع فراوانی گویه های مربوط به طیف نظارت خانواده را نشان می دهد. این طیف شامل ۵ گویه است.نمرات هر گویه بین ۱ تا ۵ رده بندی شده است. نمره ۱ نشان دهنده نظارت خانواده در حد خیلی کم (کمترین نظارت خانوادگی) و نمره ۵ نشان دهنده نظارت خانواده در حد خیلی زیاد (بیشترین نظارت خانوادگی) را در هر گویه نشان می دهد.جمع نمرات ۵ گویه ،نشان دهنده نمره کل میزان نظارت خانواده برای هر پاسخگو می باشد که به طور بالقوه می تواند بین نمره ۵ (حداقل نمره) و نمره ۲۵ (حداکثر نمره) قرار گیرد. در صورتی که یک فرد برای همه گویه ها عبارت متوسط را علامت بزند، میانگین کل نمره او از این طیف ۱۵ بدست خواهد آمد که برابر با میانگین نظری این طیف می باشد. در جدول ۵-۱۲ چگونگی انتخاب گزینه ها توسط پاسخگویان برای گویه های مختلف این طیف نشان داده شده است. همانطور که از جدول پیداست در ارتباط با گویه دوم حضور والدین در منزل و نجوه تعامل آنان با دختران میانگین بدست آمده ۶۵/۳ از ۵ است که نشان دهنده بیشترین گرایش نسبت به این گویه در مقایسه با دیگر گویه ها می باشد. همچنین در خصوص گویه پنجم خانواده پوشش را متضاد با رشد یافتگی اجتماعی می داند میانگین بدست آمده ۳۱/۲ از ۵ می باشد که نشان دهنده کمترین گرایش نسبت به آن در مقایسه با سایر گویه ها در نظارت خانواده بوده است. همچنین میانگین تجربی کل بدست آمده برای این طیف برابر با ۱۸/۱۷ می باشد. با توجه به اینکه هر چه این میانگین تجربی کل در این طیف بیشتر از عدد ۱۵ باشد، بیانگر بالاتر بودن نظارت خانواده و هرچه پایین تر باشد بیانگر فقدان نظارت خانواده در میان پاسخگویان خواهد بود، بنابراین میانگین تجربی بدست آمده حاکی از آن است که نظارت خانواده در نمونه مورد مطالعه این تحقیق در حد متوسط رو به بالا قرار داشته است.
جدول۵-۱۲:توزیع فراوانی گویه های مربوط به طیف نظارت خانواده

عنوان گویه ها
خیلی کم

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...