فقدان تیم ارزیابی و شرح دقیق عوامل و نیازمندی­ها سازمان.
چشم پوشی از برخی شاخص­ های مکان­ یابی و محل­های مورد نیاز.
علایق شخصی یا تعصبات مسئولان تعیین محل در پذیرش حقایق و دلایل منطقی و علمی.
توجه بیش از اندازه به نواحی شلوغ و پرتردد.
توجه بیش از اندازه به هزینه­ های زمین(ملک) و در نتیجه انتخاب محل­های ارزان.
بی­توجهی به هزینه تبلیغات و بازاریابی و عدم برآورد درست آن.
پافشاری در منافع آنی و کوتاه مدت و بی­توجهی به آینده.
کافی نبودن اطلاعات و یا نادرست بودن آنها در مورد بازار، مشتری، شرکت­های رقیب و سایر عوامل که در برآورد هزینه­ها تأثیر دارند.
عدم اولویت­ بندی (وزن دهی) مناسب به معیارهای تصمیم گیری(شاخص­ های مکان­ یابی).
بی توجهی به استراتژیک بودن و اثرات بلندمدت تصمیم­های مکان­ یابی.
نبود اطلاعات دقیق و کافی در زمینه معیارهای مورد نظر(شاخص­ های مکان­ یابی) .
توجه کافی به عوامل یاد شده تاحدی ریسک تصمیم ­گیری در پروژه­ های مکان­ یابی را کاهش خواهد داد(سازگار، ۱۳۸۸).
مشخصات انواع زمین­های ورزشی
زمین­های ورزشی، تنوعی چشمگیر دارند که بررسی تمام آنها امکان پذیر نیست. اما مشخصات برخی از زمین­های ورزشی که بیشتر در پارک­ها و فضاهای باز شهری توسط شهرداری ­ها احداث می­گردد، در پیوست ذکر می­ شود. ذکر مشخصات انواع زمین­های ورزشی نیز براساس سلسله مراتب سکونتی خواهد بود.
الف : مرکز ورزشی واحد همسایگی
در مرکز ورزشی واحد همسایگی، امکاناتی برای ورزش­های پر طرفدار مانند گل کوچک، والیبال، بسکتبال، و تنیس روی میز در فضای باز پیش بینی می­ شود. شعار کاربری مرکز ورزشی واحد همسایگی ۳۰۰ متر است و جمعیتی بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می­دهد. حداقل مساحت این مرکز ۵۰۰ متر در نظر گرفته می­ شود و پاسخگوی نیازهای ورزشی اولیه­ جوانان و نوجوانانی است که محل زندگی و سکونت آنها در اطراف این مرکزها باشد.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

ب : مرکز ورزشی محله
در مرکز ورزشی محله، افزون بر ورزش­هایی که در فضای آزاد مرکز ورزشی واحد همسایگی عملی می­ شود، سالن­های ورزشی مخصوص و شطرنج نیز طراحی می­شوند. به عبارت دیگر، مرکز ورزشی محله، فضای ورزشی سرپوشیده­ای دارد که از سالن­های چند منظوره­ی آن برای انجام چند رشته ورزشی در یک سالن استفاده می­ شود. شعاع کاربری مرکز ورزشی محله ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ متر است و جمعیتی بین ۶ تا ۱۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار می­دهد. حداقل مساحت این مرکز ورزشی ۸۰۰۰ متر مربع در نظر گرفته می­ شود و گنجایش حدود ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ نفر تماشاگر و بازیکن را دارد. در این مرکز ورزشی افزون بر فضاهای ورزشی، تأسیسات جانبی مانند ساختمان اداری، تأسیسات، بوفه و فضای سبز نیز احداث می­ شود.
پ: مرکز ورزشی ناحیه
در مرکز ورزشی ناحیه، هم بر تعداد ورزش­های انجام شده در فضای باز و هم بر تعداد ورزش­هایی که در فضای سرپوشیده انجام می­شوند افزوده می­گردد. زمین­ها در ابعادی استاندارد طراحی می­شوند و در فضاهای ورزشی امکان برگزاری مسابقه نیز است. شعاع کارکرد مرکز ورزشی ناحیه ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متر است و جمعیتی در حدود ۳۰۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می­دهد متوسط مساحت این مرکز ورزشی، ۲۰ تا ۳۰ هزار متر مربع است و ظرفیت تماشاگران و بازیکنان آن ۷۰۰۰ نفر پیش بینی می­گردد.
ت: مرکز ورزشی شهر
مرکز ورزشی شهر تقریباً همه فضاهای ورزشی مورد نیاز شهروندان را دربردارد. ا گرچه احداث برخی از این فضاها، مانند پیست اسکی، قایقرانی و مسیر کوه نوردی به شرایط اقلیمی و محیطی شهر بستگی دارد و قاعدتاً در بعضی از شهرها امکان احداث این فضاها وجود ندارد، سایر رشته­ های ورزشی در تمام شهرها قابل اجرا هستند. اندازه، شعاع علمکرد، جمعیت تحت پوشش و ظرفیت این مرکز ورزشی به جمعیت و اندازه­ شهر بستگی دارد و بسته به مورد؛ تعیین می­ شود.
جدول ‏۲‑۳ : عناصر ورزشی پیشنهادی برای واحد همسایگی

ردیف
نوع فضای ورزشی
فضای بسته
فضای باز
۱

والیبال

+

۲

بسکتبال

+

۳

تنیس روی میز

+

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...