سایت دانلود پایان نامه: منابع کارشناسی ارشد با موضوع اولویت بندی تاثیر … – منابع مورد نیاز برای مقاله و پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین |
۵-۲-۱- فرضیههای اصلی پژوهش
تبلیغات اینترنتی در جذب گردشگران اروپایی مؤثر میباشد.
اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی یکسان نیست.
از آن جایی که باید ۵ ابزار تبلیغات اینترنتی را برای ۶ متغیر مدل بررسی کنیم، فرضیههای اصلی مدل را جزیی تر کردیم که در زیر به آنها میپردازیم و در آخر، در مورد فرضیات اصلی پژوهش بحث خواهیم کرد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۵-۲-۲- فرضیههای فرعی پژوهش
فرضیه فرعی اول
۱-۱ ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر آگاهی گردشگران اروپایی مؤثر میباشد.
۱-۲ اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، از نظر متغیر آگاهی، یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر آگاهی گردشگران اروپایی به کشور تاثیر ندارد؛ میانگین تمام این ابزارها پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، این فرض مورد تایید قرار نمیگیرد. این امر به احتمال زیاد به دلیل ضعف تبلیغات گردشگری ایران در ایجاد آگاهی گردشگران بالقوه اروپایی در مورد ایران از طریق رسانهی نوین اینترنت میباشد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت ابزارهای اینترنتی یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که برای متغیر آگاهی به این ترتیب میباشد: ۱٫ بنرهای تبلیغاتی؛ ۲٫ تبلیغات ویدئویی؛ ۳٫ تبلیغات متنی؛ ۴٫ تبلیغات رایانامه؛ ۵٫ تبلیغات پاپاوت.
فرضیه فرعی دوم
۲-۱ ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر دانش گردشگران اروپایی مؤثر میباشد.
۲-۲ اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، از نظر متغیر دانش، یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر دانش گردشگران اروپایی به کشور تاثیر ندارد؛ میانگین تمام این ابزارها پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، این فرض مورد تایید قرار نمیگیرد. این امر به احتمال زیاد به دلیل ضعف تبلیغات گردشگری ایران در افزایش اطلاعات گردشگران بالقوه اروپایی در مورد ایران از طریق رسانهی نوین اینترنت میباشد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت ابزارهای اینترنتی یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که برای متغیر دانش به این ترتیب میباشد: ۱٫ تبلیغات متنی؛ ۲٫ تبلیغات رایانامه؛ ۳٫ بنرهای تبلیغاتی؛ ۴٫ تبلیغات پاپاوت؛ ۵٫ تبلیغات ویدئویی.
فرضیه فرعی سوم
۳-۱ ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر علاقه گردشگران اروپایی مؤثر میباشد.
۳-۲ اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، از نظر متغیر علاقه، یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر علاقه گردشگران اروپایی به کشور تاثیر ندارد؛ میانگین تمام این ابزارها پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، این فرض مورد تایید قرار نمیگیرد. این امر به احتمال زیاد به دلیل ضعف تبلیغات گردشگری ایران در جلب توجه گردشگران بالقوه اروپایی در مورد ایران از طریق رسانهی نوین اینترنت میباشد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت ابزارهای اینترنتی یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که برای متغیر علاقه به این ترتیب میباشد: ۱٫ بنرهای تبلیغاتی؛ ۲٫ تبلیغات ویدئویی؛ ۳٫ تبلیغات رایانامه؛ ۴٫ تبلیغات متنی؛ ۵٫ تبلیغات پاپاوت.
فرضیه فرعی چهارم
۴-۱ ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر ترجیح دادن ایران نسبت به سایر مقاصد، توسط (از نظر) گردشگران اروپایی، مؤثر میباشد.
۴-۲ اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، از نظر متغیر ترجیح، یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر ترجیح ایران از نظر گردشگران اروپایی به کشور نسبت به سایر مقاصد، تاثیر ندارد؛ میانگین تمام این ابزارها پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، این فرض مورد تایید قرار نمیگیرد. این امر به احتمال زیاد به دلیل ضعف تبلیغات گردشگری ایران در متمایز نشان دادن ایران برای گردشگران بالقوه اروپایی از طریق رسانهی نوین اینترنت میباشد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت ابزارهای اینترنتی یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که برای متغیر ترجیح به این ترتیب میباشد: ۱٫ بنرهای تبلیغاتی؛ ۲٫ تبلیغات رایانامه؛ ۳٫ تبلیغات متنی؛ ۴٫ تبلیغات ویدئویی؛ ۵٫ تبلیغات پاپاوت.
فرضیه فرعی پنجم
۵-۱ ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر متقاعد کردن گردشگران اروپایی به دیدار از ایران مؤثر میباشد.
۵-۲ اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، از نظر متغیر متقاعد شدن، یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر متقاعد کردن گردشگران اروپایی به کشور در انتخاب ایران به عنوان مقصد گردشگری خویش، تاثیر ندارد؛ میانگین تمام این ابزارها پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، این فرض مورد تایید قرار نمیگیرد. این امر به احتمال زیاد به دلیل ضعف تبلیغات گردشگری ایران در مجاب کردن گردشگران بالقوه اروپایی در انتخاب ایران به عنوان مقصد گردشگری خویش از طریق رسانهی نوین اینترنت میباشد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت ابزارهای اینترنتی یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که برای متغیر متقاعد شدن به این ترتیب میباشد: ۱٫ تبلیغات ویدئویی؛ ۲٫ تبلیغات متنی؛ ۳٫ بنرهای تبلیغاتی؛ ۴٫ تبلیغات رایانامه؛ ۵٫ تبلیغات پاپاوت.
فرضیه فرعی ششم
۶-۱ ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر انتخاب گردشگران اروپایی برای دیدار از ایران موثر میباشد.
۶-۲ اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، از نظر متغیر دیدار از ایران، یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر انتخاب گردشگران اروپایی برای دیدار از ایران، تاثیر ندارد؛ میانگین تمام این ابزارها پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، این فرض مورد تایید قرار نمیگیرد. این امر به احتمال زیاد به دلیل ضعف تبلیغات گردشگری ایران در ترغیب گردشگران بالقوه اروپایی به دیدار ایران از طریق رسانهی نوین اینترنت میباشد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت ابزارهای اینترنتی یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که برای متغیر دیدار (خرید) به این ترتیب میباشد: ۱٫ تبلیغات متنی؛ ۲٫ بنرهای تبلیغاتی؛ ۳٫ تبلیغات ویدئویی؛ ۴٫ تبلیغات رایانامه؛ ۵٫ تبلیغات پاپاوت.
فرضیههای اصلی پژوهش
تبلیغات اینترنتی در جذب گردشگران اروپایی مؤثر میباشد.
اهمیت حداقل دو ابزار اینترنتی یکسان نیست.
نتایج حاصل از آزمون t استیودنت تک نمونهای با فاصله اطمینان ۹۵% حاکی از آن است که تبلیغات اینترنتی بر هیچ کدام از متغیرهای پژوهش (آگاهی، دانش، علاقه، ترجیح، متقاعد کردن، خرید یا دیدار) تاثیر ندارد؛ به عبارتی، تبلیغات اینترنتی بر هیچ کدام از متغیرهای پژوهش، تاثیر ندارد.از این رو میتوان نتیجه گرفت که تبلیغات اینترنتی گردشگری ایران بر جذب گردشگران اروپایی به کشور تاثیر ندارد. میانگین تمام این متغیرهای اصلی مدل پژوهش، پایین تر از ۳ میباشد و از این رو، فرض اصلی پژوهش مورد تایید قرار نمیگیرد.
همچنین، فرض دوم در مورد یکسان نبودن اهمیت حداقل دو متغیر مدل پژوهش، تایید میشود؛ به عبارتی، اهمیت متغیرهای اصلی مدل از لحاظ تاثیر تبلیغات اینترنتی، یکسان نیست و بنابر این میتوان آنها را به ترتیب اولویت بیان کرد که به این ترتیب میباشد: ۱٫ دانش؛ ۲٫ علاقه؛ ۳٫ ترجیح؛ ۴٫ آگاهی؛ ۵٫ متقاعد شدن؛ ۶٫ خرید (دیدار).
عدم تاثیرگذاری تبلیغات اینترنتی ایران بر گردشگران اروپایی میتواند دلایل متعدد و گوناگونی داشته باشد که مهمترین آن، ضعف برنامهها یا سیاستهای تبلیغاتی کشور در حوزهی گردشگری در خارج از مرزهای ایران میباشد. از آن جایی که مدیریت تبلیغات شامل سه مرحلهی کلی برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی است، به بررسی این مراحل به طور اجمالی میپردازیم.
در حوزهی برنامه ریزی تبلیغات، کشورمان بسیار ضعیف عمل کرده است، به طوری که هنوز هم حتی در زمینه بازاریابی گردشگری، به طور کلی، هیچ برنامهی مدون و مشخصی دیده نمیشود. تبلیغات نیز که شاخهای از علم بازاریابی است، مورد توجه لازم و کافی قرار نگرفته است. از طرفی نیز، در حوزهی تبلیغات نیز برنامهی خاصی دیده نمیشود که دلیل اصلی آن میتواند نبود برنامهی بازاریابی مناسب باشد. چرا که بدون تعیین گروه مخاطب یا هدف تبلیغات، نمیتوان تبلیغات مناسبی ساخت یا اجرا کرد و این امر مشمول تعیین گروه بازارهای هدف در برنامهی بازاریابی میباشد. مثلا یکی از گروههای هدف ما به طور کلی میتواند گردشگران بالقوه اروپایی باشد؛ از این رو تبلیغاتی که ساخته میشود و همچنین نحوهی اجرای آن باید متناسب با این گروه نیز باشد. این تناسب باید در تمام ابعاد ساخت و اجرای تبلیغات رعایت شود (زبان تبلیغ، نوع رسانه، محتوای پیام، ابعاد زیبایی شناختی و.. ).
بعد از برنامه ریزی صحیح که یکی از مهمترین گامهای مدیریت تبلیغات است، باید به نحوهی اجرای تبلیغات پرداخت که همانطوری که در فصل سه بیان شد شامل هدف تبلیغ، محتوای پیام، انتخاب رسانه و غیرو میشود. بنابر این به طور دقیق باید مشخص شود که هدف از تبلیغات چیست تا به تناسب آن، نوع پیام و رسانه نیز انتخاب شود.
ارزیابی تبلیغات نیز یکی از مهمترین گامها در برنامه تبلیغاتی است که متاسفانه در ایران کمتر به آن توجه میشود. اندازهگیری آثار گوناگون تبلیغات، اگر چه دشوار است اما نتایج آن برای برنامه ریزی، اصلاح و تعدیل فعالیتهای تبلیغاتی سازمانها بسیار مفید خواهد بود. با بررسی تبلیغات و ارتباط آن با اهداف سازمانها میتوان بودجهی تبلیغاتی، محتوای پیامها و نوع رسانهها و کانالهای ارتباطی و حتی زمان و شرایط اجرای تبلیغ را تغییر و بهبود داد تا تبلیغات مؤثرتر از گذشته صورت گیرد.
۵-۳- پیشنهادات
همانطور که مشاهده شد، هیچ کدام از فرضیات فرعی پژوهش مورد تایید قرار نگرفت و از این رو فرض اصلی پژوهش نیز مورد تایید قرار نمیگیرد. برایند نتایج پژوهش حاکی از آن است که هیچ کدام از ابزارهای تبلیغات اینترنتی بر جذب گردشگران اروپایی به کشور موثر نبوده است یا به عبارتی دیگر تبلیغات اینترنتی گردشگری ایران بر جذب گردشگران تاثیرگذار نبوده است. در ادامه به آسیب شناسی تبلیغات اینترنتی گردشگری ایران میپردازیم.
۵-۳-۱- پیشنهادات حاصل از نتایج پژوهش
به طور کلی، دلیل اصلی عدم تاثیرگذاری تبلیغات اینترنتی ایران بر گردشگران اروپایی، به احتمال زیاد، ضعف تبلیغات اینترنتی گردشگری ایران میباشد. از این رو، پیشنهاداتی برای ارتقای آن ارائه شدهاست.
تدوین برنامههای بازاریابی و پیرو آن، برنامههای تبلیغاتی منظم و دقیق مربوط به گردشگری کشور به دست افراد متخصص و با تجربه؛ باید در نظر گرفت که این برنامهها باید قابلیت اجرایی داشته باشند و همچنین سیستم ارزیابی مناسبی برای اجرای این برنامهها شکل گیرد تا در گذر زمان و در صورت نیاز بتوان آنها را تغییر و تعدیل داد.
تقویت زیر ساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، با تاکید خاص بر شبکهی جهانی اینترنت به عنوان کانال ارتباط جهانی؛ امروزه، فقط وجود ارتباط مهم نبوده، بلکه نحوهی دسترسی و زمان دسترسی به شبکهی گستردهی ارتباط جهانی مورد توجه خاص قرار گرفته است. چرا که اگر در زمان مناسب به این اطلاعات دسترسی وجود نداشته باشد، از اهمیت آن کاسته میشود. از این رو، تقویت پهنای باند اینترنت داخل کشور، هم در بخش دولتی و هم خصوصی پیشنهاد میشود تا از این طریق، هم سازمانهای دولتی و هم سازمانها یا شرکتهای خصوصی بهتر بتوانند بر روی شبکهی ارتباط جهانی، برنامه ریزی و سرمایه گذاری کنند. همانطور که میدانیم، یکی از مزایای رقابتی کشورها و سازمانها (به طور خاص)، استفاده از فناوریهای نوین و بهروز میباشد؛ کشورها یا سازمانهایی که از این لحاظ ضعیف باشند، راه مشکل تری را پیش رو خواهند داشت.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1401-04-14] [ 02:02:00 ق.ظ ]
|